Garantie & Klachten

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken.

Tevens om onze productie- en retailkosten laag te houden, biedt de Omax Watch Company een garantie gedurende één jaar vanaf de datum van aankoop op uw horloge. Deze garantie dekt alleen de fabrieksgebreken van de horlogebeweging. Deze garantie is exclusief alle andere esthetische vormgeving van het horloge zoals o.a. horlogeglas, horloge-kristallen, horlogebandje, horlogebandjes, horlogekroon, stuurpen, afwerkingen en eventuele schade veroorzaakt door overmatige slijtage. Alle verzend- en administratiekosten in verband met garantieservice zijn de verantwoordelijkheid van u. Als er een probleem is met de beweging van het horloge neem dan eerst contact met ons via mail of bellen; stuur het horloge dan gewoon terug en we zullen ons best doen om het te repareren. Indien het gebrek binnen de garantie valt en wij kunnen het niet repareren, vervangen we het horloge voor een nieuw exemplaar zonder extra kosten.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar omaxwatchnetherlands@gmail.com. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Masterpiece models unique in every way - Over Ons.

 

Masterpiece models unique in every way

Omax Watch Netherlands biedt unieke Omax modellen betrouwbaar, duurzaam en solide hoogwaardige Quartz uurwerken. Onderdeel van de SEIKO EPSON GROUP die overal in Azië gevestigd zijn de uurwerken van japans. Prijzen hanteren we zoveel mogelijk binnen de marge zodat het voor iedereen betaalbaar is voor de jeugd, ambiteuze en zakelijk man of vrouw of alleen maar voor casual moments. Omax Watch Netherlands geeft standaard op alle modellen twee jaar garantie. Hier ons geschiedenis van Omax Since 1946. 

© 2018 - 2024 omaxwatchnetherlandsonline | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel