Over Ons

De officiële site van Omax Watch in Nederland.

Het was in het begin van de jaren '70 een van werelds toonaangevende fabrikant in horloges. Het horloge bedrijf begon met het exporteren vanuit Zwitserland. Omax Quartz-technologie ontwikkelde zich in die jaren, gespecialiseerd in automatische en opwindende horloges. De leidende ontwerpers van de periode in 1974 Andre Le Marquand ontwierpen "Spaceman" een nieuwe collectie die een pionier was in de ontwerpstroom.

De tijd verstreek en speciale horloges werden ontworpen zoals de 'Jump Hour'-modellen waaronder Spaceman. Omax werd een bekende merknaam onder de legendes van de horloge wereld. Een aantal van de bekende horloges staan in het museum voor moderne kunst in New York.

                   

Heden ten dagen richt Omax Epson groep Watch zich op hoogwaardige Quartz uurwerken. Vanaf de jaren '80 was Omax Since 1946 een samenwerking aangegaan met het Japanse horloge bedrijf Seiko Epson. De Quartz-technologie bij SEIKO EPSON is nog steeds een topmerk met hoge kwaliteit, betrouwbaar en duurzaam. Het hoofdkantoor van Omax Since 1946 is tegenwoordig gevestigd in Dubai. Omax Watch Netherlands biedt alleen Omax modellen; mooie en prachtige, en solide trendy horloges voor elke man en vrouw.

Op deze Online site kunnen Omax horloges worden besteld voor meer vragen kunt u uw vraag stellen via Contact

Met meer dan 60 jaar geschiedenis garandeert Omax Watch een goed quartz horloge voor iedereen. Voor elke man en vrouw is er voldoende variëteit aan modellen. Omax Watch biedt het beste product tegen de best mogelijke prijs zonder dat de kwaliteit van het horloge wordt aangetast. Tegenwoordig brengt Omax Watch elke keer een moderne collectie uurwerken met zich mee die uniek en onderscheidend is. Probeer iets nieuws daag je jezelf uit...

                                                                               

                                                                                               

Masterpiece models unique in every way - Over Ons.

 

Masterpiece models unique in every way

Omax Watch Netherlands biedt unieke Omax modellen betrouwbaar, duurzaam en solide hoogwaardige Quartz uurwerken. Onderdeel van de SEIKO EPSON GROUP die overal in Azië gevestigd zijn de uurwerken van japans. Prijzen hanteren we zoveel mogelijk binnen de marge zodat het voor iedereen betaalbaar is voor de jeugd, ambiteuze en zakelijk man of vrouw of alleen maar voor casual moments. Omax Watch Netherlands geeft standaard op alle modellen twee jaar garantie. Hier ons geschiedenis van Omax Since 1946. 

© 2018 - 2024 omaxwatchnetherlandsonline | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel